<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
header-blur-night.jpg

Vakuuden osapalautukset

Hei Avaralainen,

Jatkossa kaikkien Avara-kotien vakuus on vain 250 euroa ja Avaran olemassa olevien asukkaiden osalta vakuus tullaan palauttamaan 250 euroa ylittävältä osuudelta. Jos asunnon hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, voi vakuus olla suurempi. Hakemukset käsitellään hakujärjestyksessä ja niiden käsittelyaika on noin 2-3 kk, jonka jälkeen hakijaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Palautuksen edellytykset

Palautuksen saaminen edellyttää sopimuksen voimassaoloa vähintään 12 kk ennen palautusajankohtaa. Lisäksi edellytetään, ettei vuokralaisella ole erääntyneitä maksuja eikä varoituksia viimeisen 12 kuukauden ajalta ja vakuuden tulee olla kokonaisuudessaan vuokralaisen maksama. Vuokralaisen tulee allekirjoittaa suostumus, joka liitetään voimassaolevaan vuokrasopimukseen.
Sopimuksen liite palautuksesta on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti, mikäli vuokralaisella on käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
Osavakuuspalautus on mahdollista tehdä vuokralaisille vain yhdelle pankkitilille.

Osavakuuspalautuksen hoitaa Ovenia Oy, joka on osapalautuksen hakijaan yhteydessä palautuksen etenemisestä ilmoittautumisen jälkeen. Mahdollisuus osavakuuden palautukseen koskee kaikkia em. edellytykset täyttäviä Avaran
vuokralaisia. 

Lisätiedot (ensisijaisesti sähköpostitse)

Ovenian Asiakaspalvelu

ma–pe klo 8.00–17.00

osavakuuspalautus@ovenia.fi 

puh. 020 177 4505

Palautuksen hakeminen edellyttää vuokralaisten yhteystietojen ilmoittamista alla olevalla lomakkeella.

Valitse lomake 1 tai 2 sen mukaan, onko vuokrasopimuksesi yhden vai kahden henkilön allekirjoittama:

1 vuokralainen ›

2 vuokralaista ›