<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
header-matkalla-kotiin-1.jpg

Vakuuden osapalautukset

Avara-kotien uusien vuokrasopimusten vakuus on jatkossa 250 € ja Avaran olemassa olevien vuokralaisten vakuus tullaan palauttamaan 250 € ylittävältä osalta. Tarkasta alta onko sinun mahdollista hakea palautusta jo nyt. Vuokranantajan nimen voit tarkastaa vuokrasopimuksestasi.

Mikäli asut Avara Amplus Oy, Kiinteistö Oy Helsingin Suezinkatu 3, Avara Artus Oy, Avara Aptus Oy, Avara Domus Oy tai Avara Probus Oy Avara-kodissa ja et ole vielä hakenut vakuuden osapalautusta, voit tehdä hakemuksen viereisellä lomakkeella.

Vakuuden osapalautushanke tullaan käynnistämään Tammi-kodit Ky:n asukkaille vuoden 2017 aikana ja tästä tiedotetaan asukkaita henkilökohtaisesti lähempänä hankkeen aloitusajankohtaa.

Palautuksen saaminen edellyttää sopimuksen voimassaoloa vähintään 12 kk ennen palautusajankohtaa. Lisäksi edellytetään, ettei vuokralaisella ole erääntyneitä maksuja eikä varoituksia viimeisen 12 kuukauden ajalta ja vakuuden tulee olla kokonaisuudessaan vuokralaisen maksama. Vuokralaisen tulee allekirjoittaa suostumus, joka liitetään voimassaolevaan vuokrasopimukseen. 

Sopimuksen liite palautuksesta on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti, mikäli vuokralaisella on käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Osavakuuspalautus on mahdollista tehdä vuokralaisille vain yhdelle pankkitilille.

Palautuksen hakeminen edellyttää vuokralaisten yhteystietojen ilmoittamista alla olevalla lomakkeella.

Huom! Palautus mahdollista toistaiseksi ainoastaan Avara Amplus Oy:n, Avara Aptus Oy:n, Avara Domus Oy:n ja Avara Probus Oy:n Avara-kodeissa. Mikäli olet edellämainittujen kotien asukas, valitse lomake 1 tai 2 sen mukaan, onko vuokrasopimuksesi yhden vai kahden henkilön allekirjoittama. Vuokranantajan voit tarkastaa vuokrasopimuksestasi. Tammi-kodit Ky:n asukkaiden osavakuuspalautukset tullaan käynnistämään vuoden 2017 aikana ja tästä tiedotetaan asukkaita henkilökohtaisesti lähempänä hankkeen aloitusajankohtaa.

1 vuokralainen ›

2 vuokralaista ›