<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tervetuloa kotiin Hyvinkään Astreankadulle

Han­gon­sil­lan vetovoimaiset Avara-kodit vuokrataan nyt!

Jätä asuntohakemus

Kiinnostuitko? Jätä asuntohakemus ja saatat olla yksi onnellisista Hyvinkään Astreankatu 17:n uusista asukkaista.

Jätä hakemus

Vetovoimaista asumista loistavien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä

Hyvinkään uudella Hangonsillan asuinalueella, aivan keskustan tuntumassa sijaitsee Avaran Astreankadun uutuuskohde, johon nousee vuoden 2020 helmikuussa 31 asuntoa monipuolisiin eri asumisen tarpeisiin.

Trendikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät nykyajan vuokra-asumisen tarpeet. Alueen yleiseen vuokratasoon verraten kilpailukykyisen hintaiset Avaran huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja tilavista 34 neliöisistä yksiöistä aina 63 neliöisiin kolmioihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös useamman henkilön talouteen.

Kohde sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman läheisyydessä, josta juna kuljettaa Helsingin päärautatieasemalle 45 minuutissa. Kävelymatkaa asemalle on noin 5 minuutin verran. Suosittu Kauppakeskus Willa ja muut keskustan palvelut ovat alle kilometrin säteellä. Pienempi päivittäistavarakauppa löytyy asukkaille noin 500 metrin päästä.

Lähellä sijaitsevat myös alakoulu ja päiväkoti. Sen lisäksi alueelle valmistuu vuoden 2020 lopulla suuri uusi keskuslukio ja kansanopisto. Sveitsin matkailukeskus tarjoaa alueen asukkaille ympärivuotisia aktiviteetteja ja erinomaiset ulkoilumaastot vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Astreankadulta.

Katso lisää, ihastu ja jätä asuntohakemus, ja voit olla yksi Astreankadun onnellisista uusista asukkaista. Nähdään Hyvinkäällä!

Lisätiedot

avara-avatar

Belinder Danquah

040 6472242

Kohteiden tiedot

  • 34 - 63 m2
  • Kohde muuttovalmis 1.3.2020 alkaen
  • Internet-yhteys 10 €/kk, vesimaksu

    28€/hlö/kk, vakuus 250 €

  • Yleissauna ylimmässä kerroksessa
  • Yleinen pesu- ja kuivaushuone
  • Autopaikat vuokrattavissa
  • Lemmikit tervetulleita
  • Varastotilat jokaiselle huoneistolle

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Etkö löytänyt haluamaasi?

Ei hätää! Meillä Avaralla on runsaasti vapaita vuokra-asuntoja ympäri Suomen jokaiseen eri elämäntilanteeseen. Tutustu, ihastu ja löydä omasi jo tänään!

Siirry asuntohakuun