Tuiskunkatu 2

Tampereen Härmälänranta

Jätä asuntohakemus

Jätä asuntohakemus, niin saatat olla yksi onnellisista Härmälänrannan uusista asukkaista.

Jätä hakemus

Monipuolisia koteja Pyhäjärven rannalla Tampereella

Härmälänrannan asuinalue sijaitsee Tampereella Pyhäjärven etelärannalla Härmälän kaupunginosan naapurissa noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Härmälänranta on ollut suurimpia asuinrakentamisen keskittymiä Pirkanmaalla vuonna 2016 ja se tulee kasvamaan arviolta 4 500 asukkaan asuinalueeksi.

Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee päiväkoti, koulu, lähikauppa sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Härmälänrannassa palveluja kehitetään kasvavan yhteisön näkökulmasta, josta hyvänä esimerkkinä Härmälänrannan yhteiskäyttöautopalvelu. Tämä on oiva liikkumismuoto asukkaille, jotka tarvitsevat autoa silloin tällöin.

Härmälänrannan uudet Avara-kodit ovat kahden talon yhtiössä As. Oy Tampereen Tuiskunkatu 2:ssa, jossa on tarjolla monipuolisia ja eri tyyppisiä asuntoja hyvin suunnitelluilla pohjaratkaisuilla. Asunnot on rakennettu laadukkailla ja korkealaatuisilla pintamateriaaleilla. Laminaattilattiat sekä vaaleansävyiset ja modernit värimaailmat tuovat valoisuutta asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on parvekelasitus ja taloyhtiön sauna on kaikkien asukkaiden käytettävissä. Asunnot valmistuivat keväällä 2018.

Lisätiedot

Joonas-Vellonen

Joonas Vellonen

0406629903

Kohteiden tiedot

  • 29-57,5 m2
  • 5 km keskustasta
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Lemmikit sallittuja
  • Lasitetut parvekkeet
  • Autopaikat varatavissa
  • Taloyhtiön sauna käytettävissä
Tutustu vapaisiin asuntoihin

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Tutustu kaikkiin Tampereen vapaisiin kohteisiimme

Et löytänyt haluamaasi? Ei hätää! Meillä Avaralla on runsaasti vuokra-asuntoja ympäri Tamperetta eri elämäntilanteisiin. Tutustu ja löydä omasi jo tänään!

Tutustu vapaisiin asuntoihin