Tervetuloa kotiin Helsingin Kalasatamaan

Vanha Talvitie 3

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Kalasatamasta nyt myös OmaAvaran Vuokraa heti -palvelumme kautta, ja pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti tai jätä hakemus

Uusia vuokrakoteja Helsingin trendikkäimmästä kaupunginosasta Kalasatamasta

Helsingin Kalasatamaan, aivan merenrannan tuntumaan, valmistuu joulukuun lopussa 2021 Avaran kahdeksankerroksinen uudiskohde, jonka 81 asuntoa tarjoavat laadukasta, vaivatonta ja joustavaa asumista elämän eri tilanteisiin. Asuntojen värimaailma on tyylikäs, skandinaavisen vaalea ja asuntojen suuret ikkunat tuovat upean valon asuntoihin. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet jotka tuovat lisätilaa keväästä pitkälle syksyyn. modernit kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet. Asuntoja on valittavana 24 neliöisistä yksiöistä aina 64 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, joissa tilaa riittää mainiosti myös useammalle asukkaalle. Ylimmän kerroksen asunnoissa asuntokohtaiset parvet tuovat lisätilaa ja ikkunoista avautuvat upeat maisemat merelle tai Helsingin keskustan suuntaan. 

Asukkaiden käytössä on veloituksetta mm. upeat ylimmän kerroksen saunatilat terasseineen, talonpesula sekä kuivaushuone. 

Kalasataman alati kehittyvä ja suuressa suosiossa oleva kaupunginosa tarjoaa asukkailleen runsain mitoin arkea helpottavia palveluita. Alueelta löytyy vuonna 2018 valmistunut kauppakeskus REDI, terveysasema, päiväkoti, koulu, ravintoloita, terasseja sekä ihastuttavat ulkoilumaastot vieressä sijaitsevalle Mustikkamaalle, jonka lenkkipoluille sekä uimarannalle kulkee reitti kaunista Isoisänsiltaa pitkin aivan kotiovesi vierestä. 

Kivenheiton päässä sijaitsevien Kallion, Teurastamon ja Suvilahden alueilla nautit Helsingin parhaista kahvila, -ravintola ja kaupungin kulttuuritarjonnasta. 

Tämän kohteen sijainti, kulkuyhteydet sekä palvelut muodostavat loistavat puitteet urbaanille kaupunkiasumiselle Helsingin parhaalla paikalla. 

Lisätiedot

Johanna-Veijanen

Johanna Veijanen

020 113 3016

Liiketila

Tähän kohteeseen rakentuu myös liiketila, jonka vuokraukseen ja muihin lisätietoihin liittyen yhteystiedot ovat: 

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi / Pertti Sivonen

pertti.sivonen@kiinteistomaailma.fi 

+35840 551 8575

Voit vuokrata tämän kohteen kodin itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa itse -palvelumme avulla pääset varmistamaan heti haluamasi asunnon ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Tutustu Vanhan Talvitien asuntoihin virtuaalisesti!

Asunto D241-3H+KT, 60,5m2 Asunto D243-1H+KT, 28m2

Kohteen tiedot

  • 24-64 m2
  • Maksuton internet-yhteys
  • Joustavaa asumista ilman sitoumuksia, 1 kk irtisanomisaika, vakuus 250 €
  • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja sauna
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat vuokrattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
  • Vesimaksu neliöperusteinen 0,65e/m2 

Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden sunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksesen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien ja vesikatteen osalta.

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun