Tervetuloa kotiin Helsinkiin Koskelan Vaahteraan

Koskelantie 64

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Koskelan Vaahterasta nyt heti OmaAvaran Vuokraa itse -palvelumme kautta, jossa pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti

Uusia vuokrakoteja vetovoimaisella ja luonnonkauniilla alueella Helsingin Koskelassa

Helsingin Koskelaan valmistuu Avaran uutuuskohde kesäkuun alussa 2021. Historiallinen Koskelan sairaalan alue muuntuu uudeksi asuinkortteliksi, jossa asutaan modernisti lähellä luontoa.

Asunto Oy Helsingin Koskelan Vaahteraan rakentuu 77 asuntoa monipuolisiin eri asumisen tarpeisiin. Avaran huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 26,5 neliöisistä yksiöistä aina 76,5 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös useammalle asukkaalle. Tyylikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativatkin asumisen tarpeet.

Vihreä ja kauniita puistoalueita täynnä oleva Koskela on loistava asuinpaikka sekä aktiiviselle, että rauhaa ja palveluita arvostavalle asukkaalle. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kodin edustalla, ja matka Helsingin keskustaan taittuu puolessa tunnissa bussilla. Käpylän juna-asema on 1,4 km päässä ja Lahden väylällä on autolla 5 minuutissa.

Kohteen ympärillä olevat harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset - Vantaanjoki, Vanhakaupunginkoski ja Viikin pellot ovat kivenheiton päässä. Lähistöltä löytyy myös suosittu Kumpulan maauimala, curlinghalli ja liikuntapuisto. Tärkeimmät arjen palvelut kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat löytyvät aivan kodin vierestä.

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Voit vuokrata tämän kohteen kodin itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa itse -palvelumme avulla pääset varmistamaan heti haluamasi asunnon ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Kohteen tiedot

 • 26,5-76,5 m2
 • Maksuton Internet-yhteys
 • Joustavaa asumista ilman sitoumuksia, 1 kk irtisanomisajalla Vakuus 250 €
 • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja sauna
 • Lemmikit tervetulleita
 • Autopaikat vuokrattavissa
 • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
 • Vesimaksu neliöperusteinen 0,65e/m2
 • Kohteessa auto yhteiskäyttöön

Vuokraa tästä

Täyssähköinen AIMO-yhteiskäyttöauto on nyt Koskelantien kohteiden asukkaiden käytettävissä!

Näin aloitat auton käytön

 1. Mene osoitteeseen aimosharing.fi
 2. Syötä liittymiskoodi AimoKoskelantie ja paina LIITY. Ilmainen ajoaika lunastetaan samalla liittymiskoodilla.
 3. Rekisteröidy täyttämällä kaikki tarvittavat tiedot 
 4. Tarkistamme tietosi - saat vahvistuksen ja jatko-ohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen

Laajemman ohjeistuksen auton käyttöönottoon löydät täältä:

Ohjeet
Avara_yhteiskäyttöauto_Colosseum

Auto löytyy kiinteistön autohallista merkityltä paikalta. Noudat ja palautat auton aina samaan paikkaan. Rekisteritunnus on GOG-493. Auto on 100% sähköinen Nissan Leaf sähköauto, jota on helppo käyttää - käyttö tapahtuu verkkosovelluksella alusta loppuun. Sähköauto on huoleton ja kattava, lisäksi hinta sisältää tarvittavat vakuutukset sekä auton pesut, pysäköinnin ja latauksen Aimo Parkin pysäköintikohteessa.

Hinnoittelu ja maksutavat

 • 3 € / 15 min
 • Maksimiveloitus 84 € / 24 h
 • Veloitus määräytyy varatun ajan mukaisesti - esim. 45 minuutin varaus 38 minuutin käytöllä maksaa 9 € (45 min). Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden sunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksesen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien ja vesikatteen osalta.

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun