Arvostettuun Kuopion vanhan pankkirakennuksen yhteyteen valmistuvat cityihmisen unelmakodit vuokrataan nyt

Haluatko asua elämän keskellä ja arvostat arjen helppoutta? Kuopion vanhan pankkirakennuksen kulttuurihistorialliseen liikehuoneistorakennuksen viereen, aivan keskustan sykkeeseen vuoden 2019 lopussa valmistuvat Avaran uudet vuokrakodit ovat aktiivisen cityihmisen unelma. 

Leppoisana kaupunkina ja pysähdyttävästä luonnostaan tunnettu Kuopio on vetänyt viime vuosina paljon työn tai opiskelupaikan perässä kaupunkiin muuttanutta asukasta puoleensa. Muuttovoittoisen Kuopion keskustan alueen yksiöiden ja kaksioiden kysyntä onkin käynyt vilkkaana, ja pienempien vuokra-asuntojen kysyntää on ollut yli tarjonnan. Keskustan ytimeen, kalakukoistaan tunnetun torin laidalla sijaitsevaan rakennukseen vuoden 2019 lopussa valmistuvat 56 upouutta Avara-kotia tulevatkin tositarpeeseen!

Avara-Kuopion-Pankki (1)

As Oy Kuopion Holvi nimeä kantavan taloyhtiön uudet Avara-vuokrakodit ovat erinomainen valinta opiskelijoille, helposta arjesta ja hyvistä julkisista kulkuyhteyksistä nauttiville cityihmisille. Palveluiden ja elämän ympäröimään, viisikerroksiseen hissilliseen taloon valmistuu 56 modernia asuinhuoneistoa, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja 25 neliöisistä yksiöistä aina 48,5 neliöisiin kaksioihin.

Asuntoja löytyy sekä terassilla että upein parvekenäkymin, ja neliöt on käytetty pienimmissäkin yksiöissä tehokkaasti tehden niistä aidosti toimivia kaupunkikoteja, järkevillä pohjaratkaisuilla. Asunnoissa on käytetty laadukkaita rakennusmateriaaleja ja ajatonta sisustustyyliä, kuten valkoisia pintoja,  tammilaminaattia ja mäntypanelia. Asukkailla on käytössään taluyhtiön sauna, pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone.

Kuopion Holvin keskustakohde sopii erinomaisesti ilman autoa liikkuville ja julkista liikennettä hyödyntäville. Keskustan rajallinen parkkitila huomioiden tarjoaa kohde erityistä lisäarvoa kuitenkin myös autollisille asukkaille, joille on varattu 27 autopaikkaa hallista. Itä-Suomen kuvankauniista järvimaisemista ja maanteiden raikkaasta ilmavirrasta nauttivat moottoripyörän omistajia ei ole myöskään unohdettu, vaan kohteesta löytyy vauhtipäille myös 4 moottoripyöräpaikkaa. 

Avara-Kuopion-Pankki

Kallaveden rannoille rakennetusta Kuopiosta tekee poikkeuksellisen viihtyisän asuinympäristön sen kaunis luonto. Puijon pururadat, metsäreitit ja latuverkostot hellivät ulkoilijaa niin kesällä kuin talvella. Satamasta lähtevät risteilyt sekä talvisin jäälle kulkevat retkiluisteluradat tarjoavat puolestaan aktiviteetteja veden äärellä viihtyville. Rantaviivaa pitkin kulkevia kävelyreittejäkin löytyy moneen makuun, esimerkiksi kesäaikaan Väinölänniemen upeille hiekkarannoille pulahtamaan virkistävään Kallaveteen.

Kuopion vetovoimaisuutta lisää sen monipuolinen kulttuuri- ja urheilutarjonta - tässä kaupungissa eivät harrastusmahdollisuudet lopu kesken! Erityisen maineikas Kuopio on tietysti tanssikaupunkina, ja urheilukansan keskuudessa tanssiva ja soiva Kuopio tunnetaan tietenkin mäkihyppykaupunkina ja KalPan väreistä. Eivätkä Tahkon rinteetkään ole kuin kivenheittomatkan päässä.

Kuopiossa kaikki tarvittava löytyykin lyhyen auto-, bussi- tai pyörämatkan päästä. Pyöräily- ja jalankulkureittejä on paranneltu paljon viime vuosina, joten keskustan sykkeestä on helppo kulkea muun muassa yliopistolle ja KYS:in sairaalalle. Hieman kauemmaksi töihin menevien arki on tehty helpoksi ilman autoakin, sillä sekä lähi- että kaukoliikenteen bussit lähtevät keskustasta, aivan kohteen vierestä. 

On siis sanoattakin selvää, miksi rennon meiningin kulttuuri- ja yliopistokaupunki Kuopio on ansainnut asemansa Suomen halutuimpien asuinkaupunkien joukossa. Viimeisen silauksen leppoisalle tunnelmalla antavat tietenkin leppoisat savolaiset hurtin huumorinsa kanssa!

 

Asunnot

Tyyppi m2 Vuokra Muuttovalmis Pohjakuvat
1h+kt+r.parv.
24,5-25
alk. 540 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat
1h+kt+alk.
27
alk. 545 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat
1h+kt+r.parv.
27-28
alk. 565 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat
1h+kt+alk+r.parv.
28
alk. 575 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuva
2h+kt+parv.
35,5-38,5
alk. 760 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat
2h+kt
36-36,5
alk. 730 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuvat Katso pohjakuvat
2h+kt+ter.
37,5
745 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuva
2h+kk+vh
48,5
855 €/kk
Alkaen 1.11.2019
Katso pohjakuva

Muut kulut

As Oy Kuopion Holvin asuntojen vesimaksu on sisällytetty vuokriin, joten erillistä vesimaksua ei ole. Taloyhtiön sauna on maksuton, ja asukkaat saavat lämpimän autohallipaikan käyttöönsä 70€/kk maksua vastaan. 

Kiinnostuitko?

As Oy Kuopion Holvin Avara-koteja vuokraa Realia Asuntovuokraus. Jätä asuntohakemus, niin saatat olla yksi onnellisista Kuopion Holvin uusista asukkaista. 

Jätä hakemus

Kohteen esittelyt

Sovittavissa erikseen.

Lisätiedot

Realia Asuntovuokraus Kuopio

Vuorikatu 26A, 2krs
70100 Kuopio
vuokraus.kuopio@realia.fi 

Heidi Hallman-Hyvönen
Vuokrausneuvottelija
040 144 0415

Katja Tervakoski
Vuokrausneuvottelija
050 317 0117

Tutustu Kuopioon kaupunkina