Korkeatasoista asumista upeissa järvimaisemissa

Kivelänrannan luonnonkaunis alue on monelle jyväskyläläiselle tuttua ulkoilumaastoa. Nyt tälle kahden järven välissä sijaitsevalle kannakselle, omalle rauhalliselle paikalle, on rakennettu moderneja kerrostalokoteja. Pisarakorttelin neljä taloa muodostavat pienen ja idyllisen kerrostalokorttelin, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja kaupunkiasumisen vaivattomuutta. Tuomiojärven rantamaisemat ja lenkkipolut aukenevat heti kotiovelta. Samalla keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin etäisyydellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Pisarakortteli on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kerrostaloasumisen vaatimuksia valoisine porraskäytävineen ja maisemahisseineen. Erikokoiset asunnot soveltuvat monenlaisiin elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. Avaruutta sekä valoa koteihin tuovat isot maisemaikkunat ja lasitetut parvekkeet. Huoneistot ovat pintamateriaaleiltaan ja varustukseltaan korkeatasoisia, ja niistä on kulku sisäkautta suoraan maanalaiseen parkkihalliin. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Talojen keskelle muodostuu suojaisa sisäpiha leikki- ja oleskelualueineen.

Luonto on Pisarakorttelissa koko ajan läsnä. Tilavilta parvekkeilta aukeaa näkymä kauniille Tuomiojärvelle. Hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavalle Kivelänranta onkin ihanteellinen asuinympäristö. Alue sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustan palveluita, työpaikkoja ja oppilaitoksia. Korttelista on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan. Avaran Pisarakorttelin kohteet As Oy Tuomiojärven Laine ja As Oy Tuomiojärven Liplatus ovat Pisarakorttelin pohjoisimmat talot C ja D. 

Vuokratarjous touko-kesäkuulle: Vuokraa nyt ja asut ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan!

Vuokraa nyt uusi ja upea vuokrakotisi Taulumäestä ja asut ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan. Etu voimassa touko-kesäkuussa solmittavien uusien vuokrasopimusten yhteydessä. Lisätiedot edusta kohteen vuokraajalta vuokrsopimuksen solmimisen yhteydessä.

Tyyppi m2 Vuokra
1h+kt  32,0 m2 alk. 589 €/kk
2h+kt 44,0 m2 alk. 668 €/kk
2h+kt 46,5 m2 alk. 718 €/kk
2h+kt  47,0 m2 alk. 698 €/kk
2h+kt  48,0 m2 alk. 688 €/kk

 

Pohjakuvat

Kiinnostuitko?

Pisarakorttelin Avara koteja vuokraa Realia Asuntovuokraus. Jätä asuntohakemus, niin saatat olla yksi onnellisista Pisarakorttelin uusista asukkaista. 

Seuraava näyttö:

Tiistai 28.5.2019: 1h + k, 32m2 

Tutustu vapaisiin kohteisiin

Jätä hakemus 

Lisätiedot

Realia Asuntovuokraus

Väinönkatu 7 C
40100 Jyväskylä
Puh. 010 228 5555
jyvaskyla.vuokraus@realia.fi 

ma-to klo 9.00-16.00
pe klo 9.00-15.00

As Oy Tuomiojärven Laine

Lataa esite

As Oy Tuomiojärven Liplatus

Lataa esite