Jyväskylän Pisarakortteli

Taulumäentie 61

Jätä asuntohakemus

Kiinnostuitko? Jätä asuntohakemus, niin saatat olla yksi onnellisista Pisarakorttelin uusista asukkaista.

Jätä hakemus

Korkeatasoista asumista upeissa järvimaisemissa

Kivelänrannan luonnonkaunis alue on monelle jyväskyläläiselle tuttua ulkoilumaastoa. Nyt tälle kahden järven välissä sijaitsevalle kannakselle, omalle rauhalliselle paikalle, on rakennettu moderneja kerrostalokoteja. Pisarakorttelin neljä taloa muodostavat pienen ja idyllisen kerrostalokorttelin, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja kaupunkiasumisen vaivattomuutta. Tuomiojärven rantamaisemat ja lenkkipolut aukenevat heti kotiovelta. Samalla keskusta palveluineen on vain reilun kilometrin etäisyydellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Pisarakortteli on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kerrostaloasumisen vaatimuksia valoisine porraskäytävineen ja maisemahisseineen. Erikokoiset asunnot soveltuvat monenlaisiin elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. Avaruutta sekä valoa koteihin tuovat isot maisemaikkunat. Huoneistot ovat pintamateriaaleiltaan ja varustukseltaan korkeatasoisia, ja niistä on kulku sisäkautta suoraan maanalaiseen parkkihalliin. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Talojen keskelle muodostuu suojaisa sisäpiha leikki- ja oleskelualueineen.

Luonto on Pisarakorttelissa koko ajan läsnä. Tilavilta parvekkeilta aukeaa näkymä kauniille Tuomiojärvelle. Hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavalle Kivelänranta onkin ihanteellinen asuinympäristö. Alue sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustan palveluita, työpaikkoja ja oppilaitoksia. Korttelista on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet keskustaan. Avaran Pisarakorttelin kohteet As Oy Tuomiojärven Laine ja As Oy Tuomiojärven Liplatus ovat Pisarakorttelin pohjoisimmat talot C ja D.

Lisätiedot

avara-avatar

Nina Saajasto

+358 20 113 3011

Kohteiden tiedot

  • 32-48 m2
  • noin 1 km keskustasta
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Suojaisa sisäpiha leikki- ja oleskelualueineen.
  • Järvimaisema
  • Maanalainen parkkihalli
  • Palvelut lähellä
Tutustu asuntoihin

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Tutustu kaikkiin Jyväskylän vapaisiin kohteisiimme

Et löytänyt haluamaasi? Ei hätää! Meillä Avaralla on runsaasti vuokra-asuntoja ympäri Jyväskylää eri elämäntilanteisiin. Tutustu ja löydä omasi jo tänään!

Tutustu asuntoihin