Tervetuloa kotiin Helsingin Postiljooninkadulle

Pohjois-Pasila, Postiljooninkatu 11

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Postiljooninkadulta nyt myös OmaAvaran Vuokraa heti -palvelumme kautta, ja pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti tai jätä hakemus

Uusia viihtyisiä vuokrakoteja Postipuistossa Helsingin Pohjois-Pasilassa

Helsingin Pohjois-Pasilaan, aivan keskuspuiston kupeeseen, valmistuu huhtikuussa 2021 Avaran uudiskohde, jonka 60 asuntoa tarjoaa mukavuuksia monipuolisiin asumisen tarpeisiin. Postiljooninkatu 11:sta trendikkäät materiaaliratkaisut ja nykyaikaiset kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet. Avaran kilpailukykyisen hintaiset huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 29,5 neliöisistä yksiöistä aina 62,5 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös useammalle asukkaalle. 

Kylämäistä ja luonnonläheistä tunnelmaa huokuva Postipuiston alue on sijainniltaan loistava asuinpaikka helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostavalle asukkaalle. Postiljooninkadulta on ihanteelliset liikenneyhteydet esimerkiksi Helsingin keskustaan - lähimmälle bussipysäkille on vain 5 minuutin kävelymatka, ja perillä olet 20 minuutissa. Vuonna 2019 valmistunut, liikemäärältään Pohjoismaiden suurin, ostoskeskus Tripla, ja sen yhteydessä oleva Pasilan asema ovat niin ikään kivenheiton päässä tästä kohteesta. 

Aivan kodin vierestä avautuva Keskuspuisto tuo luonnon ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet suoraan kotiovellesi, sillä lenkkipoluille on matkaa vain noin 200 metriä. Kaupunginosa täydentyy hiljalleen myös merkittävillä palveluilla, kuten päivittäistavarakaupalla, toisella päiväkodilla, alakoululla sekä erilaisilla kivijalkaliikkeillä. 

 

Lisätiedot

Joonas-Vellonen

Joonas Vellonen

020 113 3012

Voit vuokrata tämän kohteen kodin nyt itsellesi heti, ilman asuntohakemusta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan välittömästi haluamasi asunnon ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Kohteiden tiedot

  • 29,5-62,5 m2
  • 6,5 km keskustasta
  • Koteja yhteensä 60 kpl
  • Maksuton Internet-yhteys

  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat varattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto

Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden sunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksesen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien ja vesikatteen osalta.

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun