<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Suezinkatu 3_01-1.jpg

Etsimme Rakennuttajapäällikköä osaavaan tiimiimme

Hankemäärän kasvaessa voimakkaasti noin tuhanteen asuntoon vuodessa, etsimme rakennusalan rautaista ammattilaista Rakennuttajapäällikön tehtävään Kiinteistökehitysyksikköömme Helsingin ydinkeskustaan. Olet avainpelaaja ja tärkeä osa Avaran tiimiä, joka varmistaa yrityksen kasvun nyt ja tulevaisuudessa.

Keskeiset työtehtäväsi ovat: 

  • Rakennuttamisen johtaminen ja rakennushankkeiden rakennuttaminen
  • Omakehitteisten hankkeiden suunnittelunohjaus
  • Rakennuttamisen toimintojen tehostaminen ja kehittäminen

Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus soveltuvalta alalta, sekä aiempaa työkokemusta asuntorakentamisesta tai -rakennuttamisesta. Edellytämme sinulta kokemusta asuntosuunnittelusta tai suunnittelun ohjauksesta.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli pystyt viemään hankkeita eteenpäin määrätietoisesti ja itsenäisesti, mutta myös toimimaan osana pientä ja dynaamista tiimiä. Kykenet tekemään päätöksiä, myös paineen alla, sekä toimimaan vaativien ja useiden projektien parissa samanaikaisesti. Tukenasi toimii Avaran huippuammattilaisista koostuva tiimi, ja raportoit työssäsi Avaran johtoryhmän jäsenelle.

Eduksesi katsotaan:

  • RAP- tai RAPS-pätevyydet
  • Ymmärrys kiinteistösijoittamisesta
  • Hyvä suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen ilmaisu

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kiinteistöliiketoiminnan johtavassa yrityksessä. Yrityksemme työkulttuuri on innostava ja kasvamme nopealla vauhdilla. Avaralla työtyytyväisyyden tulokset ovat erinomaiset sekä yhteishenki on loistava. Alansa huippuammattilaisista koostuva tiimi tarjoaa tuen, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi ja kokemustasi. Lisäksi tarjoamme alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työsuhdematkaedun, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset.

Viimeinen hakupäivä 28.6.2018

Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen Tuomas Rantsille tuomas.rantsi@avara.fi viimeistään torstaihin 28.6.2018 mennessä.

Otsikoi hakemuksesi: hakemus + työtehtävä + oma nimi.

Lisätiedot

Tuomas Rantsi
Kiinteistökehitysjohtaja
040 838 5276
tuomas.rantsi@avara.fi

Yhteydenotot
19.6 klo 12.00 – 16.00 välisenä aikana
21.6 klo 9.00 – 12.00 välisenä aikana

Katso lisätietoja meistä: www.avara.fi

Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoittamisen ja asumisen vastuullinen ammattilainen. Vastaamme noin 1 miljardin asuinkiinteistöomaisuuden johtamisesta neljässä salkussa. Toimimme strategisena kumppanina niin kotimaisille kuin ulkomaisille asuinkiinteistösijoittajille. Kasvustrategiamme mukaisesti panostamme vahvasti kiinteistökehitykseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja pyrimme uudistamaan kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen digitalisuuden hengessä. Tule osaksi kasvavaa yritystämme!