Tervetuloa kotiin Helsingin Rastilaan

Retkeilijänkatu 13 ja 15, Helsinki

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Rastilasta nyt myös OmaAvaran Vuokraa heti -palvelumme kautta, ja pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti tai jätä hakemus

Modernia ja nykyaikaista rakentamista loistavalla sijainnilla Helsingin Rastilassa

Helsingin Vuosaaressa Rastilan asuinalueella, aivan merenrannan tuntumassa sijaitsee Avaran uutuuskohde, johon valmistui vuoden 2020 joulukuussa 88 asuntoa monipuolisiin eri asumisen tarpeisiin. Nämä 88 asuntoa sijaitsevat osoitteessa Retkeilijänkatu 15. Tammikuun lopussa 2021 valmistuva seitsemän kerroksinen Retkeilijänkatu 13 puolestaan pitää sisällään 34 vuokra-asuntoa. Trendikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativatkin vuokra-asumisen tarpeet. Alueen yleiseen vuokratasoon verraten kilpailukykyisen hintaiset Avaran huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 28 neliöisistä yksiöistä aina 89 neliöisiin neljän huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös isommalle perheelle. 

Merellinen Rastila on loistava asuinpaikka sekä nuorelle ja aktiiviselle yksinasujalle, että rauhaa ja käytännöllisyyttä arvostavalle perheelliselle. Rastilan metroasemalle on vain 5 minuutin kävelymatka. Metrolla pääset Itäkeskukseen 5 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Retkeilijänkatu on lähellä Itä-Helsingin laajinta ja monipuolisinta Uutelan ulkoilualuetta, jossa on merenrantaa, metsää, soita ja niittyjä retkeiltäväksi. Uutelan alueella on myös viljelypalsta-alue, Skatan tila sekä vanhaa huvila-asutusta. Kesäisin pääset nauttimaan Aurinkolahden upeasta uimarannasta, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä kohteesta.

Kaupunginosasta löytyy myös läheltä merkittävimmät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat. 

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Voit vuokrata tämän kohteen kodin nyt itsellesi heti, ilman asuntohakemusta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan välittömästi haluamasi asunnon ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Kohteiden tiedot

 • 28-89 m2
 • 13 km Helsingin keskustasta
 • Koteja yhteensä 122 kpl
 • Maksuton Internet-yhteys
 • Kaukolämpö
 • Lemmikit tervetulleita
 • Autopaikat varattavissa
 • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto

Siirry asuntohakuun

Täyssähköinen AIMO-yhteiskäyttöauto on nyt Retkeilijänkadun kohteiden asukkaiden käytettävissä!

Näin aloitat auton käytön

 1. Mene osoitteeseen aimosharing.fi
 2. Syötä liittymiskoodi Aimosharing21-2 ja paina LIITY
 3. Rekisteröidy täyttämällä kaikki tarvittavat tiedot 
 4. Tarkistamme tietosi - saat vahvistuksen ja jatko-ohjeet antamaasi sähköpostiosoitteeseen

Laajemman ohjeistuksen auton käyttöönottoon löydät täältä:

Ohjeet
Avara_yhteiskäyttöauto_Colosseum

Auto löytyy Retkeilijänkatu 11 pihasta autopaikalta nro 15. Noudat ja palautat auton aina samaan paikkaan. Auto on 100% sähköinen Nissan Leaf sähköauto, jota on helppo käyttää - käyttö tapahtuu verkkosovelluksella alusta loppuun. Yhteiskäyttöautoilu parantaa ilmanlaatua ja on vihreämpi valinta autoiluun! 

Hinnoittelu ja maksutavat

 • 3 € / 15 min
 • Maksimiveloitus 84 € / 24 h
 • Veloitus määräytyy varatun ajan mukaisesti - esim. 45 minuutin varaus 38 minuutin käytöllä maksaa 9 € (45 min). Hintoihin sisältyy alv 24 %.

Hinta sisältää tarvittavat vakuutukset sekä auton pesut, pysäköinnin ja latauksen kaikissa Aimo Parkin pysäköintikohteissa. Aimo Parkin operoimat pysäköintikohteet näet kätevästi sovelluksesta. 

Kuvat kohteista

Pohjakuvat Retkeilijänkatu 15

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden sunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksesen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien ja vesikatteen osalta.

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun