Tervetuloa uuteen kotiin Espoon Kirstinharjuun

Kirstinmäki 6, 02760 Espoo

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Suvelasta nyt myös OmaAvaran Vuokraa heti -palvelumme kautta, ja pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti tai jätä hakemus

Huoletonta asumista viihtyisällä sijainnilla Espoon Suvelassa

 
Vauhdilla uudistuvalle Suvelan Kirstinharjun asuinalueelle rakentuu vuoden 2022 aikana 179 laadukasta Avaran vuokra-asuntoa osoitteeseen Kirstinmäki 6. Ensimmäiset 87 asuntoa valmistuvat tammikuussa A- ja B-taloihin, loput 91 asuntoa ovat muuttovalmiina C- ja D-taloissa kesän aikana. 
 
Tammikuussa 2022 valmistuvista taloista löytyy erilaisia asuntotyyppejä 24 neliön yksiöiden ja 65 neliön kolmioiden välillä. Kaikissa asunnoissa on tyylikkäät, skandinaaviset  pintamateriaalit sekä laadukas varustelutaso, kuten astianpesukone, keraaminen liesi ja integroitu uuni. Asukkaiden käytössä on veloituksetta pesutupa, kuivaushuone sekä saunatilat. Kesäkuussa valmistuviin taloihin tulee lisäksi tilava kerhohuone, joka tulee olemaan yhteisesti kaikkien talojen asukkaiden käytössä veloituksetta.       
 
Kirstinharjun uudet vuokrakodit sijaitsevat monipuolisten palveluiden sekä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Turunväylän eteläpuolella. Alle 500 metrin päästä kotiovelta löytyy ruokakauppa, ala- ja yläkoulu sekä useampi päiväkoti ja bussipysäkki. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä olevalta juna-asemalta matkustaa reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan. Juna-aseman läheisyydessä sijaitsevassa kauppakeskus Entressessä on laaja valikoima isojen ketjujen liikkeitä sekä pieniä erikoisliikkeitä. Ostosmahdollisuuksien lisäksi kauppakeskuksesta löytyy kahvila- ja ravintolapalveluita sekä kirjasto. 
 
Suvelan sekä Espoon keskuksen monipuoliset liikuntapaikat mahdollistavat useiden eri lajien harrastamisen lähellä omaa kotia. Sisäliikuntaan tarjoaa vaihtoehtoja esimerkiksi reilun kilometrin päässä sijaitsevat uima- ja liikuntahalli sekä Kannusillan urheiluhalli. Myös ulkoliikuntamahdollisuuksia löytyy moneen makuun. Jos Suvelan omat lähimetsiköt, puistot ja liikuntakenttämahdollisuudet eivät riitä, niin Espoon keskuspuiston ulkoilumaastojen sekä Keski-Espoon urheilupuiston tarjonta odottaa parin kilometrin päässä.

Lisätiedot

avara-avatar

Nina Saajasto

020 1133 011

Voit vuokrata tämän kohteen kodit itsellesi heti OmaAvarasta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan haluamasi asunnon saannin itsellesi ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä. 

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Tutustu Kirstinmäen asuntoihin virtuaalisesti!

Asunto 6A11-3H+K, 65m2 Asunto 6A12-1H+KT, 30m2

Kohteen tiedot

  • 24-65 m2
  • Maksuton internet-yhteys
  • Joustavaa asumista ilman sitoumuksia, 1 kk irtisanomisaika, vakuus 250 €
  • Kohteessa asukkaille ilmainen pesutupa, kuivaushuone ja sauna
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat vuokrattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto
  • Vesimaksu neliöperusteinen 0,65e/m2 

Siirry asuntohakuun

Kuvia kohteista

Pohjakuvat kohteista

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa kun Kirstinmäen kesäkuussa 2022 valmistuvien asuntojen vuokraus alkaa?

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostia vuokrauksen alkaessa.

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden suunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien sekä vesikatteen osalta. 

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun