Tervetuloa kotiin Tampereen Tikkutehtaan Roihuun

Santalahti, Tikkukuja 1

Vuokraa heti OmaAvarasta

Kiinnostuitko? Voit vuokrata kodin Tikkutehtaan Roihusta nyt myös OmaAvaran Vuokraa heti -palvelumme kautta, ja pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon.

Vuokraa heti tai jätä hakemus

Trendikästä ja nykyaikaista rakentamista loistavalla sijainnilla Tampereen Tikkutehtaan Roihussa

Tampereen vanhan tulitikkutehtaan alueelle Santalahteen, Pispalan viereen, valmistuu huhtikuussa 2021 Avaran uudiskohde, jonka 63 asuntoa tarjoaa mukavuuksia monipuolisiin asumisen tarpeisiin. Tikkukuja 1:n trendikkäät materiaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet. Avaran kilapilukykyisen hintaiset huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 21,5 neliöisistä yksiöistä aina 77,5 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, jossa tilaa riittää loistavasti myös useammalle asukkaalle. 

Urbaani Tikkutehtaan Roihun alue on loistava asuinpaikka helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostavalle asukkaalle. Rantatien bussipysäkille on vain 3 minuutin kävelymatka, ja keskustaan matka taittuu 10 minuutissa. Tikkukuja on lähellä Santalahden toiminnallista rantapuistoa, joka sijaitsee Särkänniemen välittömässä läheisyydessä hyvien kevyenliikenteen yhteyksien päässä. Puistossa on runsaasti tilaa aktiviteeteille sekä luonnonläheisyydestä nauttimiseen. Alueelta löytyy myös uimaranta, grillauspaikkoja, nurmikenttää, matonpesupaikka sekä koirapuisto. Talvella puistoalueelta pääsee helposti järvenjäälle luisteluradalle. Kaupunginosasta löytyy myös läheltä merkittävimmät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat. 

Lisätiedot

avara-avatar

Avara asuntovuokraus

Voit vuokrata tämän kohteen kodin nyt itsellesi heti, ilman asuntohakemusta

Voit vuokrata Avara-koteja itsellesi nyt myös ilman asuntohakemuksen jättämistä! Vuokraa heti -palvelumme avulla pääset varmistamaan välittömästi haluamasi asunnon ja muuttamaan siihen sen vapautumis- tai valmistumispäivänä.

Lue lisää Vuokraa heti -palvelusta

Tutustu Tikkutehtaan Roihun asuntoihin virtuaalisesti!

Asunto A10-2H+K, 34,5m2 Asunto A11-3H+KT, 54,5m2 Asunto A15-1H+KT, 28,5m2

Kohteiden tiedot

  • 21,5-77,5 m2
  • 3,2 km keskustasta
  • Koteja yhteensä 63 kpl
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Lemmikit sallittuja
  • Lemmikit tervetulleita
  • Autopaikat varattavissa
  • Asuntoihin kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto

Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Vastuullista rakentamista

Ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti omaa uudisrakentamisen suunnitteluohjettamme, joka ohjaa vahvasti uudiskohteiden sunnittelua ja materiaalivalintoja elinkaariajattelun ja kestävän kehityksesen näkökulmasta. Rakennuksemme täyttävät suunnitteluohjeen vaatimukset mm. energiatehokkuuden, julkisivu-, ikkuna, -ja parvekemateriaalien ja vesikatteen osalta.

Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin

Et löytänyt omaasi? Ei hätää, Avaralla on monipuolisesti asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. Tutustu kaikkiin Avaran kohteisiin, ihastu ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Siirry asuntohakuun