<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tervetuloa kotiin Kirkkonummen Tinantoriin

Tinantorinkuja 2, Kirkkonummi

Jätä asuntohakemus

Kiinnostuitko? Jätä asuntohakemus ja saatat olla yksi onnellisista Masalan Tinantorin uusista asukkaista.

Jätä hakemus

Kylämäistä asumista Masalassa hyvien kulkuyhteyksien ja peruspalvelujen äärellä

Miltä kuulostaisi upouusi valoa tulviva asunto, joka sijaitsee sekä lähellä luontoa että pääkaupunkiseudun vilskettä? Entä asunto, jonka kauniit vaaleat pintamaaliratkaisut ja modernit kodinkoneet täyttävät nykyajan asumisen tarpeet? Tätä kaikkea on luvassa Masalassa Kirkkonummella sijaitsevassa Tinantorin uutuuskohteessamme, johon nousee vuoden 2020 helmikuussa 65 asuntoa monipuolisiin eri tarpeisiin. 

Vuokratasoltaan kilpailukykyiset huoneistot tarjoavat asukkaille vaihtoehtoja 24,5 neliöisistä yksiöistä aina 55 neliöisiin kolmioihin, joissa tilaa riittää loistavasti myös useamman henkilön talouteen. Talon piha-alueella sijaitsee leikki- ja oleskelualue. Suurimmassa osassa asuntoja on joko parveke, ranskalainen parveke tai terassi. 

Talo sijaitsee Masalan rautatieaseman läheisyydessä, josta juna kuljettaa Helsingin päärautatieasemalle noin puolessa tunnissa. Läheltä Masalaa löydät muiden peruspalveluiden ohessa päiväkodin, ala-asteen ja lukion, joten alue on oiva asuinpaikka perheellisille. Lähikirjasto, liikuntakeskus sekä nuorisotila sijaitsevat myös kävelymatkan päässä. Vajaan 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kirkkonummen keskusta tarjoaa Masalan asukkaille loput kattavammat palvelut. 

Jatkuvasti kehittyvän Masalan Avara-kodit vuokrataan nyt! Lue siis lisää, ihastu ja jätä asuntohakemus, ja voit olla yksi Tinantorin onnellisista uusista asukkaista.

Lisätiedot

avara-avatar-carla

Carla Järventausta

040 828 5066

Kohteiden tiedot

  • 24,5 - 55 m2
  • Kohde muuttovalmis 1.3.2020 alkaen
  • Ei vuosisitoumusta
  • Vakuus 250 €
  • Ilmainen taloyhtiön sauna ja kuivaushuone
  • Autopaikkoja vuokrattavissa
  • Lemmikit sallittuja
  • Varastotilat ja vesimaksu kuuluvat vuokran hintaan

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Etkö löytänyt haluamaasi?

Ei hätää! Meillä Avaralla on runsaasti vapaita vuokra-asuntoja ympäri Suomen jokaiseen eri elämäntilanteeseen. Tutustu, ihastu ja löydä omasi jo tänään!

Siirry asuntohakuun