<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1728016034151965&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tervetuloa kotiin Toppilansalmelle!

Satamatie 10, Oulu

Jätä asuntohakemus

Kiinnostuitko? Jätä asuntohakemus, niin saatat olla yksi onnellisista Toppilansalmen uusista asukkaista.

Jätä hakemus

Oulun Toppilansalmeen upouudet Avara-kodit vuokrataan nyt

Historiaa huokuva, punatiilisistä teollisuusrakennuksistaan ja viljasiiloistaan tunnettu merellinen Toppilansalmi kantaa pitkiä perinteitä Oulun satamapaikkana. Toppilansalmen erinomainen sijainti keskustan ja yliopiston puolivälissä, Oulujoen jokisuiston virkistysmahdollisuuksien kehdossa, käynnistikin noin 10 vuotta sitten alueen rakentamisen moderniksi ja yhdeksi Oulun halutuimmista kerrostaloasuinalueista.

Perinteitä ja modernia loft-henkistä kaupunkielämää uniikilla tavalla yhdistävään Toppilansalmeen syyskuussa 2019 valmistuneiden As Oy Oulun Laineen uudet Avara-vuokrakodit ovat erinomainen valinta opiskelijoille, monipuolisista virkistys- ja harrastusmahdollisuuksista nauttiville, veden äärellä viihtyville ja laadukkaita materiaaleja arvostaville asunnonetsijöille.

Asuinsalue lähiseutuineen tarjoaa asukkailleen monipuolisia elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia. As Oy Laineen asukkaat saavat keskustan lähellä olevien kattavien palveluiden lisäksi nauttia aivan vieressä olevista peruspalveluista. Rauhallinen alue on vetänyt asukkaikseen viime vuosina myös paljon lapsiperheitä, ja kohteen läheisyydestä löytyykin myös päiväkoti.

Kysy lisää

avara-avatar-hallitus

Joonas Vellonen

0406629903

Kohteiden tiedot

  • 23-42,5 m2
  • 4 km keskustasta
  • Koteja yhteensä 89 kpl
  • Maksuton Internet-yhteys
  • Lemmikit sallittuja
  • Vesimaksu kuulu vuokraan
  • Autopaikat varattavissa
  • Maksuton sauna
Siirry asuntohakuun

Kuvat kohteista

Pohjakuvat kohteista

Tutustu Toppilansalmeen videolta

Avara - Toppilansalmen esittely - Harva Marketing - Valmis #4

 

Tutustu kaikkiin Oulun vapaisiin kohteisiimme

Et löytänyt haluamaasi? Ei hätää! Meillä Avaralla on runsaasti vuokra-asuntoja ympäri Oulua eri elämäntilanteisiin. Tutustu ja löydä omasi jo tänään!

Siirry asuntohakuun